advies en ontwerp

lkt-1
advies
Niet meer tevreden met uw tuin, doet een deel van de beplanting het niet goed of u wilt wat anders? Ik geef advies afgestemd op uw situatie en uw wensen met daarbij als uitgangspunt: de juiste plant op de juiste plaats.
ontwerp
Wilt u een tuin die aansluit bij uw wensen, dan maak ik voor u een ontwerp met beplantingsplan afgestemd bij het huis en de ligging, zodat u weer kunt genieten van uw tuin. Een onderhoudsvriendelijke tuin behoort tot de mogelijkheden met beplanting die aantrekkelijk is voor mens en dier. Bent u op zoek naar permacultuur, stadslandbouw en/of voedselbos, dan kan ik u daarin adviseren of een ontwerp daarvoor maken.
tarieven
Tarieven voor advies, ontwerp of een beplantingsplan zijn afhankelijk van de grootte van uw tuin. Nu ‘halen’ en later betalen is mogelijk. Neem vrijblijvend contact op voor informatie over de werkwijze en prijzen.
aanleg
De aanleg kan ik voor u verzorgen. Ik werk samen met de vakbekwame hovenier in de omgeving die de aanleg kan uitvoeren. Hiervoor ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.